Despre blog

Dragi prieteni,

   Am deschis acest blog special pentru voi, in ideea de a ne impartasi din experientele noastre pe “balta” secretele acestui minunat sport care este “Pescuitul la crap”. Nu ezitati sa postati impresii, articole, comentarii despre ce faceti, cum faceti, strategii, capturi, nade, monturi si tot ce va trece prin minte, pentru ca toti sa invatam si sa ne perfectionam stilul de pescuit.

   Se pare ca pe forumuri, nu toti mai au placerea de a scrie, cu teama de a nu fi luati in “balon” de ceilalti pentru ideeile lor, comentarii nelalocul lor, etc. Aici va puteti spune gandurile fara teama de a primi raspunsuri “idioate” si cu totii vom putea invata din experientele celor care au reusit sau reusesc sa faca din acest tip de pescuit o “arta”.

   Pentru a deveni mai atractiv si pentru a veni in intampinarea voastra, a sa incercam impreuna sa scriem impresiile de la fiecare partida de pescuit, reusita sau nereusita, invataturile care le-am tras din acestea si nu in ultimul rand pozele cu capturi, peisaje, etc.

   De asemenea va propun sa creem un “concurs” pentru cel mai bun articol al lunii care v-a fi premiat de noi prin produse din magazinul “Totul pentru crap” in valoare de 200 ron in fiecare luna. Comentariile voastre la articolele publicate vor desemna castigatorul.

   Pentru intrebari si ajutor in folosirea blogului puteti sa ne contactati aici.

  • Comment Feed for this Post
Go to Top