La inceputul anului 2010 vor aparea pe piata o serie de produse noi de la Dynamite Baits. Cum am fost invatati ani la rand, Dynamite Baits isi imbogateste gama de produse si colaboratori pentru a ramana unul dintre liderii nadelor pentru pescuit in special a celor de crap. Iata in cele ce urmeaza surprizele care ne asteapta:

Boosted Hookbaits Dips

Booster Hookbaits DipBooster Hookbaits DipCa o noutate la adaugarea gamelor de boilies, Dynamite Baits lanseaza pe piata “Boosted Hookbaits Dips”-PVA Frendly (fara a dizolva sacii solubili) care este perfect pentru a maximiza atractia momelii de la carlig. Dipul va “imbraca” momeala cu adaos de atractant ceea ce va aduce crapul direct la carlig, rezultand mai multe capturi. Puteti pre-dip-ui momeala pentru 5-30 minute sau puteti sa o lasati mai mult pentru mai multa atractie.

Robin Red RangeRobin Red Range

Aceasta gama de produse a fost realizata in colaborare cu firma Haith’s si foloseste numai Robin Red original. Dealungul anilor, au existat multe companii care au incercat sa produca propriul lor Robin Red, dar fara succes. Acesta este motivul pentru care Dynamite Baits a facut echipa cu Haith’s pentru a produce noua gama de produse destinata capturarii crapilor capitali.

Pop-up Fluro Range

Aceasta “stralucitoare” gama de boiliesuri Fluro Pop-up (boiliesuri flotante fluorescente) a fost conceputa pentru a atrage crapul instantaneu. Acestea sunt eficiente cand pescuiti pe un pat de nada mare sau pescuiti izolat. Prin combinarea celor mai bune tehnologii pentru producerea boiliesurilor fluorescente cu o gama de arome “excitante” pentru crapii mari si cu adaos suplimentar de atractant, a demonstrat in testele facute a fi o gama “devastatoare” pentru folosirea ca si momeala la carligul vostru.

Peach & Mango with Mapleream Range

Echipa Dynamite Baits a lucrat indeaproape cu Rod Hutchinson pentru a produce aceasta gama de produse Peach & Mango with Mapleream Boilie folosind cele mai avansate tehnologii disponibile in acest moment. Proteinele lactice vor “lucra” la fel de bine in anotimpurile reci cat si in lunile de vara la fel de bine. Prin introducerea aromei favorite a lui Rod – Peach Supreme si Maplecream – acest boilies s-a dovedit a fi irezistibil pentru crap. Prin adaugarea uleiului palatant de Mango in mix, am dat acestui boilies un extra ingredient necesar pentru a produce o nada de prima clasa.

Banana Nut Crunch Range

Terry Hearn a fost ocupat cu creearea gamei de produse Banana Nut Crunch si a spus:

“Folosind aroma atractanta Creamy Banana impreuna cu faina de tiger nuts, acest boilies este la fel ca si celelalte produse Dynamite Baits – lucreaza instantaneu de la inceputul partidei de pescuit. Este la fel de eficient pentru partide scurte sau pentru partide lungi cu campanie de prenadire. Aceasta nada este o alternativa perfecta la boiliesurile traditionale pe baza de faina de peste.”