Nu stiu daca am facut bine sa deschid primul blog pentru pescarii de crap din Romania, dar sper sa aiba succes printre cei care vor sa spuna tuturor secretele, invatamintele, povestile, etc despre pescuitul crapului si nu numai. Prin acest blog imi doresc sa putem ajuta pe cei care sunt la inceput de drum si cauta pe sute se site-uri de profil ce le trebuie pentru a intelege si a invata ce tine de pescuitul crapului.

   De asemenea, imi doresc ca impreuna sa promovam Catch & Realese (prinde si elibereaza) pentru ca noi si urmasii nostri sa cunoasca si ei placerile pe care le avem noi cautand si prinzand crapii apelor pe care pescuim. Pentru multi acest termen este inca la inceput, dar sunt convins ca ii putem face sa inteleaga ca este singura noastra sansa de a ne bucura de drillurile mult asteptate cu crapii capitali pe care ii dorim cu totii.

   Nu in ultimul rand, daca aveti si alte pasiuni, oricare ar fi acelea, puteti sa ne scrieti despre ele poate ne faceti sa incercam si noi, daca nu am facut-o inca, din placerile si pasiunile voastre.

   Sper sa ne bucuram impreuna de acest blog al pescarilor de crap din Romania.

   Cu stima, Echipa “Totul pentru crap”