In luna ianuarie 2009 vor aparea pe piata o serie de produse noi de la Dynamite baits.

Red Fish Fresh Boilie

Terry Hearn a spus:

“Red Fish este bazat pe acceasi reteta de succes ca si la boiliesurile Fresh Fish, dar cu includerea ingredientului cu cea mai mare atractie la crapul mare, Robin Red. Alegerea mea numarul unu de cativa ani in producerea nadelor si momelilor pentru crap si unul care a contabilizat cei mai mari crapi in diverse locatii. Fi-ti fara dubii, luati si incercati Red Fish.

Spicy Tuna & Sweet Chilli Boilie

Frank Warwick a spus:

“Am stiut intotdeauna ca crapul iubeste tonul in diverse forme si de aceea diverse condimente cum ar fi chilli si boia de ardei au o putere deosebita de atractie. Asadar faina de ton a fost de baza, adaugand un numar de nutreturi in aceste boiliesuri, am formulat o nada care nu poate trece neobservata. Desigur, aici sunt foarte multe nade extraordinare, dar cu rezultatele testelor facute de mine si alti pescari de crap, ar fi o subestimare sa spun: Cred ca aceasta nada este gandita sa fie intotdeauna alegerea principala. Rezultatele mele dealungul testelor au fost senzationale”

 

Chocolate Malt & Tiger Nut Boilie

Terry Hearn a spus:

“Bazate pe reteta mea favorita de seminte pentru pasarele(birdfood), cu introducerea celei mai bune pudre de ficat (Liver powder) impreuna cu faina de tiger nut cu textura imbunatatita, aceasta va fi sunt sigur placuta si de crap si de pescar. Daca te uiti dupa boiliesuri pentru campaniile de pescuit pe vreme rece, ca un peste sa se intoarca de fiecare data pentru a se hrani, sau daca te uiti dupa nade pentru apa calda care sa faca diferenta pe orice apa, atunci boiliesurile Chocolate Malt’s bazate pe seminte de pasarele sunt castigatoare.”